Matematik

Millioner skrevet om til milliarder?

28. november 2011 af WhatTheFu (Slettet) - Niveau: 9. klasse
hvor meget er 777 089 000 mio i milliarder? fx hvordan skal 12 438 873 kr rundes til et helt antal milliarder?

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1000 mio = 1 mia . Tallet i millioner skal altså divideres med 1000 for at få tallet i milliarder.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

0,7 mia


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

777.089.000 mio er så lig med 777.089 mia .

12.438.873kr = 12,44 mio kr = 0,012 mia kr  = 0 mia kr (rundet til helt antal mia).


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

#3

Troede det var bare var et tal, men var ikke så, så jeg gik ud fra at beløbet bare 777 089 000.. og ikke i millioner..


Skriv et svar til: Millioner skrevet om til milliarder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.