Matematik

Beregning af BNP for hver indbygger?

28. november 2011 af WhatTheFu (Slettet) - Niveau: 9. klasse
hvilken formel skal der bruges hvis jeg skal beregne BNP for hver indbygger i et land? Altså BNP indkomsten ligger på 14000 mia. og der er 500 000 indbyggere? på forhånd tak (:

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2011 af peter lind

BNP delt med antal indbygger.


Svar #2
28. november 2011 af WhatTheFu (Slettet)

#1: passer det så at den ligger på 0,028 for hver indbygger? (:

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2011 af SuneChr

14 000 mia = 14·103·109 = 14·1012

500 000 = 5·105

Så vi har   14/5 ·107   =  2,8·107  =  28·10=   28 mio


Skriv et svar til: Beregning af BNP for hver indbygger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.