Matematik

Differention

29. november 2011 af KLWG (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan differentieres: f(x)=1/2*3x-2x?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Differentier hvert led for sig. Det første led er en eksponentialfunktion, og det andet led er en potensfunktion.

Benyt, at ax = ex·ln(a)


Svar #2
29. november 2011 af KLWG (Slettet)

f'(x)=ln(3)*3x/2-2   ? :--)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Differention

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.