Matematik

Hjælp

30. november 2011 af mig-camilla (Slettet) - Niveau: A-niveau

En der kan hjælpe mig med denne funktion? Mangler det dobbelte produkt

f(x,y)=-2x^2+600x-8y^2+3200y

y=-3/2x+300

f(x,y)=g(x)=-2x^2+600x-8·(-3/2 x+300)^2+3200·(-3/2 x+300)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.