Matematik

hjælp

30. november 2011 af matematikapollo (Slettet) - Niveau: 10. klasse

180mio. kr  intægt

overskud 11,24% af indtægterne

Beregn overskudet??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2011 af Tyrael (Slettet)

180 mio. kr. (indtægt) = 100 %

Overskuddet er 11,24 % af indtægterne.

For at finde 1 % af 180 mio. kr.:

(180.000.000)/(100) = 1,8 mio. kr. 

Dernæst har du, at 1,8 mio. kr. = 1 %, men overskuddet er på 11,24 %, dvs.

1,8·11,24 = 20,232 mio, kr. er overskuddet.  


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.