Matematik

integralregning

30. november 2011 af Kristina0 (Slettet)

Bestem rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når grafen for funktionen givet ved f(x)=e^-x+7, 0<x<4, drejes 360 grader rundt om x aksen.

hvordan beregner man det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for rumfanget af et omdrejningslegeme

Vx = π · ab (f(x))2 dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2011 af nickdude (Slettet)

brug formlen V = pi * int((f(x))^2,a,b)


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.