Matematik

5 regnestykker ;)

01. december 2011 af pigen001 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan ik lige huske hvordan man regner de her regne stykker ud.

lidt hjælp tak :D

 

7/11 del af 77

 

4,8 i decimal

prisen på en vare er faldet fra 240kr  til 180 kr

svar i %

 

antal besøgende på Marias hjemmeside er steget fra 800 til 880

Stigning i %

 

Antal besøgende på carlas hjemmeside er steget fra 1500 til 1650

Stigningen i %

 

 

Tak på forhånd :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2011 af Moderatoren

Har du kigget i din formelsamling?


Svar #2
01. december 2011 af pigen001 (Slettet)

Ja, men jeg kan ik forstå det :/


Svar #3
01. december 2011 af pigen001 (Slettet)

Eller jo.

antal besøgende på Marias hjemmeside er steget fra 800 til 880

Stigning i %  Svar: 80%



Antal besøgende på carlas hjemmeside er steget fra 1500 til 1650

Stigningen i % 650%

 

prisen på en vare er faldet fra 240kr  til 180 kr

svar i %   Svar: 60%

 

men de to sidste kan jeg ikke finde ud af :/

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. december 2011 af hej2010 (Slettet)

#0

240 = 100 %

240 -180 = ?

60*100/240 = 25 % faldet

---

800 = 100%

880-800 = ?

80*100/800 = 10 % steget

---

1500 = 100%

1650-1500 = ?

150*100/1500= 10 % steget

---

7/11 = 77

77/11 =7

7/11 = 1

Hvis jeg har forstået spørg. rigtigt

---

står der kun 4.8 i decimal i opgaven eller står der mere ?

 

håber jeg kunne hjælpe :)


Skriv et svar til: 5 regnestykker ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.