Matematik

notation

03. december 2011 af placebo321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg angiver en hastigheden til tiden t=0 som

v(0)

Hvordan angiver jeg dette som et differentiale?

dx/dt(0)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja. Hvis v(t) = x'(t) = dx/dt, gælder det også til tiden t = 0 .


Svar #2
03. december 2011 af placebo321 (Slettet)

Så dx/dt(0) er den rigtige skrivemåde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, eller x'(0) .


Svar #4
03. december 2011 af placebo321 (Slettet)

Ok. Mange tak


Skriv et svar til: notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.