Matematik

ligning

03. december 2011 af uytuty (Slettet)

hvordan regner man dette formel y=200*x/50

find y når x=-10

og find x når y=5

 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2011 af Naja0808 (Slettet)

Hejj:d

du skal sætte 10 ind på xéns plads, så formlen hedder 200*10/50  

 

Selv tak:D<3


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er ikke korrekt. Man skal indsætte x = -10 , så man finder y = 200·(-10)/50 .

I den anden opgave skal man isolere x og insdsætte værdien af y .


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.