Matematik

Hjælp til differentialkvotien?

04. december 2011 af thomsen4400 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven hedder:

 

Vis ved hjælp af tre-trins reglen at funktion f(x)=x^2-3 er differentiabel og at differentialkvotienten er f'(x)=2x

 

Vis ved hjælp af tre-trins reglen at funktion f(x)=x^2 -4x er differentiabel og bestem derved differentialkvotienten.

 

Jeg skal svare på de her spørgsmål men kan slet ikke se hvordan jeg skal gøre det?

Er der en der kan hjælpe mig her så ville jeg være evig taknemlig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2011 af peter lind


Skriv et svar til: Hjælp til differentialkvotien?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.