Kemi

elektrokemi

05. december 2011 af gdsrsga (Slettet)

Ja kunne ikke komme den dag, hvor der blev gennemgået en opgave omkring nernt-ligningen. 
Jeg kender svaret, men kan ikke få det samme result. 

4.1: E = 0,829 V  og  4.2: K = 1,71*10^4

Her er opgaven: 

http://i.imgur.com/UpBbS.png

http://i.imgur.com/UpBbS.png

4.1: E = +0.840V + {(8.314 x 1000)/(2 x 96500)} ln [1] ?

4.2: ln(k) = vFe/RT ? 

Mvh 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af vejgeh (Slettet)

4.1:

Du skal svare på hvor mange elektroner der overføres. Det gør du indirekte, idet du sætter ind i Nernst ligning. Der overføres jo kun én elektron, så der bør stå 1, og ikke 2, i din nævner.

4.2:

Indsætter du de rigtige tal? Og har du virkelig lært at antallet af biblioteker hedder v? Normalt kaldes det n, og din "e" bør skrives som E0.. Altså ln(k) = n*F*E0/RT..


Svar #2
05. december 2011 af gdsrsga (Slettet)

4.1: Prøver igen: 

E = +0.840V + {(8.314 x 1000)/(1 x 96500)} ln [1] = 0,84 (men det giver 0,84 uanset pga. ln(1)) 

4.2: Hvis jeg indsætter facit fra 4.1 og regner efter får jeg ikke samme resultat. Bruger Atkins 9 eth. 


Svar #3
08. december 2011 af gdsrsga (Slettet)

Har stadig problemer. Håber der er en der kan hjælpe mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2011 af vejgeh (Slettet)

Undskyld det sene svar... Puha. Jeg var ikke særlig glad for fysisk kemi, men bestod da - jeg skulle mene det er den korrekte fremgangsmåde, men hvis facit ikke er rigtigt, er der sikkert noget galt (eller fejl i facitlisten).

Mathon?


Svar #5
23. februar 2012 af gdsrsga (Slettet)

Jeg har fundet løsningen og kom igennem 


Skriv et svar til: elektrokemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.