Matematik

differentialkvotienten

05. december 2011 af ilubabs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at forklare hvordan man regner differentiálkvotienteten ud når man får en funktion f.eks. f(x) 2x^2 + 2x  

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2011 af mathon

 

                     f(x) = ax2 + bx

                     f '(x) = 2ax + b

...........

i øvrigt bør det ikke passe,
at du ikke kender
                                               (xn) ' = n·xn-1

             


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det fik du svar på i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1115332 . Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave.


Skriv et svar til: differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.