Matematik

Problemløsning

06. december 2011 af salca (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan ikke løse en opgave. Vil i være søde og hjælpe ?

 

Opgaven: I en periode er der faldet 3.5 m sne.

                 Den 16 km lange pist er i gennemsnit 75 m bred.

                   Hvor mange kubikmeter sne er der faldet på pisten ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2011 af PeterValberg

Regn det hele i meter:

V = længde × bredde × (sne)dybde

V = 16000·75·3,5 = ??????? m3

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
06. december 2011 af salca (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Problemløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.