Matematik

r=a-1

07. december 2011 af peterlogbog (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, sidder lige med en matematikopgave og spørger mig om r=a-1 er en formel eller en ligning... : / er der nogen der kan hjælpe?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2011 af PeterValberg

det ligner en ligning, idet der indgår et lighedstegn og et udtryk på begge sider....

MEN det ligner noget, der "hører hjemme" i forbindelse med eksponentielle funktioner
hvor r er vækstraten og a er fremskrivningsfaktoren:

f(x) = b·ax = b·(1+r)x

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. december 2011 af peterlogbog (Slettet)

Tak:)

Skriv et svar til: r=a-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.