Matematik

Integral

08. december 2011 af Ultraviolet (Slettet)

Hey

 

Hvis f(x)= 2x^3 så er f(x) = (2/4)*x^2 ikke?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt, hvis du tænker på en stamfunktion til f(x) .

Benyt, at   ∫ xn dx = xn+1/(n+1) + k , for n ≠ -1 .


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.