Matematik

Kryptologi

08. december 2011 af Frozen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)
 

Jeg skal svare på følgende:

Anvend RSA-kryptering med primtallene p=43 og q=61 til at enkryptere og dekryptere ordet 'gave'..

 

Hvert bogstav har jo et nummer, og jeg har enkrypteret ordet blokvist så: GA=0709 og VE=2205, da disse tal jo skal være mindre end n, som er givet ved p*q --> n=43*61 --> 2623

Now what?

Håber nogen kan hjælpe :)

 

 


Skriv et svar til: Kryptologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.