Matematik

21000 = 4714*1.042^x ???

08. december 2011 af sejreje (Slettet) - Niveau: C-niveau

21000 = 4714*1.042^x ?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2011 af mathon

 

                    21000 = 4714·1.042x

                    1.042x = (21000/4714)

                     log(1.042)·x = log(21000/4714)

                     x = log(21000/4714) / log(1.042)


Svar #2
08. december 2011 af sejreje (Slettet)

får det til 249.32 hver gang, og jeg ved det ikke er det skal giv.. hmm


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. december 2011 af mathon

formentlig et parentesproblem

                     x = log(21000/4714) / log(1.042) 36,3


Svar #4
08. december 2011 af sejreje (Slettet)

 taak :)


Skriv et svar til: 21000 = 4714*1.042^x ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.