Matematik

Isolere "h"

08. december 2011 af copypaste94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Jeg sidder med en algebraisk opgave, hvori jeg skal isolere "h". Ligningen ser sådan ud:

O=2(ab+ah+bh)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2011 af smileytoday (Slettet)

O = 2(ab+ah+bh)

½ O=ab+ah+bh

½ O - ab = ah+bh

½O - ab = h(a+b)

h = (½O - ab) / (a+b)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. december 2011 af mathon

                    Ov = 2(ab+ah+bh)

                    ab+ah+bh = (1/2)·Ov

                    (a+b)h = ((1/2)·Ov - ab)

                    h = ((1/2)·Ov - ab) / (a+b)


Skriv et svar til: Isolere "h"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.