Matematik

Førstekoordinat til skæringspunkter

08. december 2011 af Sofistic (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen!

 

Jeg har nogle problemer med at løse opgave b og c, jeg håber nogle af jer kan give nogle ledtråde, der kan få mig i gang.

 

Opgaven er vedhæftet.

 

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2011 af mette48 (Slettet)

b)  sæt f(x)=h(x) og isoler x

f(x)=x3+2x2-3x-3

h(x)=ax-a-3

Bestem skæringspunkterne for de to grafer

Formuleringen tyder på, at du skal bruge grafen til at bestemme skæringspunkterne.


Svar #2
08. december 2011 af Sofistic (Slettet)

Men skal jeg så bare sætte de to frskellige a værdier ind og løse dem?


Skriv et svar til: Førstekoordinat til skæringspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.