Matematik

HASTER!!!!

12. december 2011 af anne223 (Slettet)

Omvendte funktion af:

f(x)=(1/3)x+(11/35)

 

find Skæringen mellem de to fuktioner


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af Hejsan111 (Slettet)

Har du fundet den omvendte?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2011 af fosfor (Slettet)

Du finder den omvendte funktion ved at isolere x

f=(1/3)x+(11/35) ⇔ x = (f -11/35) * 3

og derefter bytte om på x og f.

f = (x -11/35) * 3

Nu har du to ligninger med to ubekendte, løsningen er skæringen.

f=(1/3)x+(11/35)

f = (x -11/35) * 3


Svar #3
12. december 2011 af anne223 (Slettet)

Ups jeg mente:

find dene omvendte funktion af:

f(x)=(1/3)x+(11/3)

find Skæringen mellem de to fuktioner
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2011 af fosfor (Slettet)

Processen er den samme, og det er stadig en lineær?


Skriv et svar til: HASTER!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.