Matematik

Hjælp

12. december 2011 af MariaDahl (Slettet)

Forklar, hvordan y-3 = 3(x-4) kan skrives som y = 3x - 9 ??

Jeg vil godt have skrevet: y + 9 = -3(x - 1) om, så det står som: y = ax + b

Skal jeg rykke 9 over på den anden side eller??


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang parentesen ud på højre side

y - 3 = 3x - 12

og læg så 3 til på hver side.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.