Matematik

Michaelis-Menten-ligningen

13. december 2011 af OrmeHviskeren (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude jeg har fået til opgave at løse Mm-l idet der oplyses at [S(t)]=[S]0 for t=0

-d[s]/dt=Vmax/(1+Km/[s])

mener selv jeg har ret godt styrpå, men jeg er usikker på hvad der menes med S(t)=S0 for t=0 - har det noget at gøre med grænser på det integrale jeg når frem til?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2011 af peter lind

Det betyder at S(0) = S0. Man giver blot S til tiden t=0 et særligt navn. Det bruges til at fastlægge integrationskonstanten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2011 af fumoffu (Slettet)

Tak for svaret, det kan jeg egentlig godt se nu du siger det - og det med den konstanten er velkendt - jeg kan bare stadig ikke helt grejle den :( har lagt en dokument med ind ved den her besked. det ville være super hvis du (eller andre) kunne smide en kommentar til dokumentet :)


Skriv et svar til: Michaelis-Menten-ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.