Matematik

Bestem sider og vinkler i trekant

13. december 2011 af nann376b (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey alle.. Jeg har fået en matematik aflevering og der er et spørgsmål jeg har lidt problemer med, håber nogle vil hjælpe, spørgsmålet lyder følgende; Linien med ligningne y= 3/4x + 3 danner sammen med første og andenaksen en trekant i anden kvarant. Bestem sider og vinkler i denne trekant.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2011 af peter lind

Find linjens skæring med x og y aksen. Det giver koordinaterne til de 2 af punkterne i trekanten. Lav evt. en figur.


Svar #2
13. december 2011 af nann376b (Slettet)

???


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2011 af nielsenHTX

trekanten ser sådan her ud se fil

punktet A findes hvor 3/4x + 3=0        (?,0)     

punktet B findes hvor f(0)= 3/4 0 + 3 = ?        (0,f(0)

punktet C er (0,0)

 

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: Bestem sider og vinkler i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.