Matematik

Mattematik

14. december 2011 af muniba (Slettet)

Reducer udtrykket    X1,5 * x3 og (x4) i anden. er der nogen der kan hjælpe mig med det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2011 af PeterValberg

jeg går ud fra at du mener:

x1,5·x3 = x1,5+3 = x4,5

(x4)2 = x4·2 = x8

Du skal benytte potensregnereglerne:

an·am = an+m

(an)m = an·m

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. december 2011 af muniba (Slettet)

 Jeg takker for din hjælp ;)


Skriv et svar til: Mattematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.