Kemi

hvordan isoleres c.

15. december 2011 af TheLeresa (Slettet) - Niveau: B-niveau

det er nok mega let det her spørgsmål men jeg kan ikke se det, hvordan isoleres c i denne ligning:

 α= [α] * c * l

vil nogle være søde at hjælpe :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Divider med [α] og med I til

c = α · I / [α]


Svar #2
15. december 2011 af TheLeresa (Slettet)

tusind tak, man skulle ikke tro man fik hurtig hjælp denne tid:-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2011 af lasols (Slettet)

når du siger divider med [α] og I så bliver det vel

 

c = α / ([α]·I)


Svar #4
15. december 2011 af TheLeresa (Slettet)

#3 jamen bliver formlen som du har skrevet lasols?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det har du da ret i; jeg var lidt for hurtig med svaret i #1. Resultatet i #3 er korrekt.


Svar #6
15. december 2011 af TheLeresa (Slettet)

mange tak for rettelsen begge to :-)


Skriv et svar til: hvordan isoleres c.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.