Matematik

problemregning

15. december 2011 af Andreas58 (Slettet)

Hej

Spørgsmålet lyder følgende:

Hvor meget større er energiforbruget ved løb i 1 time med en gennemsnitshastighed på 15 km/t i forhold til 12 km/t.

 

15 km/t = 3780 KJ pr. time

12 km/t = 4560 KJ pr. time

 

På forhånd Tak

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2011 af mette48 (Slettet)

15 km/t = 3780 KJ pr. time

12 km/t = 4560 KJ pr. time

forskel 4560-3780 KJ


Svar #2
15. december 2011 af Andreas58 (Slettet)

tak for et hurtigt og nemt svar ;)

 


Skriv et svar til: problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.