Matematik

Maple - isolate

16. december 2011 af undeadfirehores (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ville gerne vide om man kan få maple til at isolere en konstant

 

http://dl.dropbox.com/u/3318075/Capture.PNG

 

Håber i forstår :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2011 af nielsenHTX

solve(din funktion,v)

 


Svar #2
16. december 2011 af undeadfirehores (Slettet)

Jeg ville gerne have v isoleret som en konstant og ikke som et tal :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2011 af nielsenHTX

# 2 det gør solve også skal det stå lidt pænere kan isolate(din funktion,v) bruges

problemet er bare din ligning når du isolerer v går alle andre led ud og dermed bliver den 0. 

ved lidt omskrivning bliver din f(x)

0 = (1/360)*Pi*r^2*v-(1/2)*r^2*((1/180)*Pi*v-(1/180)*Pi*v)

som bliver til

0 = (1/360)*Pi*r^2*v

0=v


Svar #4
16. december 2011 af undeadfirehores (Slettet)

Jeg skal finde arealet mellem korden og center vinklen, hvis i forstår. 

Har fundet formelerne og ville jeg prøve at udtrykke A ved hjælp af v 

Har skrevet formelerne her http://dl.dropbox.com/u/3318075/cap2.PNG

Hvis i har løsningen må i endelig sige til :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2011 af nielsenHTX

#4

prøv lige at skrive hele opgaven ind her.


Svar #6
16. december 2011 af undeadfirehores (Slettet)

Undskyld min dårlige formulering, men ideen er at jeg vil have Arealet af det over korden til at være det samme som onrådet under korden.

Har uploadet min ide inditl nu,

http://dl.dropbox.com/u/3318075/IMAG0143.jpg

Og mit maple forsøg

http://dl.dropbox.com/u/3318075/Capture.PNG

Undskyld min dårlige formulering :)


Svar #7
16. december 2011 af undeadfirehores (Slettet)

Ideen er at jeg skal have arealet som funktion af pil højden eller afstanden fra korden til centrum

 


Skriv et svar til: Maple - isolate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.