Matematik

Hvordan?

17. december 2011 af Matematikgym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kommer man fra

ex=e0+e0/1! *x + e0/2! *x osv.

Til

1+x+x2/2!+x3/3

Skyldes det ikke bare at e0=1 og dermd at man bare ganger x'erne op i tælleren?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af SuneChr

Jo, potensen xp skal stå i tælleren og fakulteten i nævneren.

Vi kan også skrive     ex  =  ∑ ( xp / p! )       p ∈ Z+ ∪ { 0 }


Skriv et svar til: Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.