Matematik

Isolér

17. december 2011 af sashii

Hej, isolerer jeg Y rigtigt her?

x+5y=0 <=> x+5y-x=0-x <=> 5y=-x <=> ((5y)/5))=-x/5 <=> y=-x/5

Eller er det y der skal have et negativt fortegn?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er korrekt isoleret.


Svar #2
18. december 2011 af sashii

Mange tak :)


Skriv et svar til: Isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.