Matematik
Integralkriteriet Hjælp!
20. december 2011 af
kronquist (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Har en meget svær opgave efter mit hovede, den lyder som følger:
sæt s10= n=1010Σ 1/n2+n4. Brug integralkriteriet til at bestemme positive tal, t og T, sådan at
s10+t ≤n=1∞Σ1/n2+n4 ≤s10+T
Hvor meget afviger s10+1/2(T-t)
maksimalt fra n=1∞Σ1/n2+n4 ?
Er helt lost:(
Håber på svar
Skriv et svar til: Integralkriteriet Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
