Matematik

Stamfunktion hjælp

20. december 2011 af sinesin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem en stamfunktion til f(x)= e^x * sin(x)

Hvis du evt. kan det på Ti, ville det også være fint. (:


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Integrer partielt to gange

∫ ex·sin(x) dx = ex·sin(x) - ∫ ex·cos(x) dx = ex·sin(x) - ex·cos(x) - ∫ ex·sin(x) dx ,

hvoraf man ser

∫ ex·sin(x) dx = ex·(sin(x) - cos(x))/2 + k


Skriv et svar til: Stamfunktion hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.