Matematik

Matematiksprog

20. december 2011 af aaaaaz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en formel for inerti moment for en cylinder der dreje om sin centrum givet ved I=limΔ→0∑f , hvor f bare er en funktion, men over sumtegnet står der n og under i=1. Hvad betyder det?

Desuden har jeg en stang med 10 forskellige faser(en fase er kvadrat) hvor størelsen er forskelige. Arealet er jo bare A=A1+A2+A3.....+A10. Hvordan angiver jeg arealet vha et sumtegn ?


Brugbart svar (3)

Svar #1
20. december 2011 af whereab (Slettet)

A = ∑10i=1 Ai


Svar #2
20. december 2011 af aaaaaz (Slettet)

Kan du kort redegøre for hvorfor 10 og i=1?

Sæt nu jeg vil have arealet af A3,A4,A5? Hvordan kan det beskrives? :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. december 2011 af whereab (Slettet)

5i=3 Ai


Svar #4
20. december 2011 af aaaaaz (Slettet)

Dermed er det hele forklaret! Mange tak! :)


Skriv et svar til: Matematiksprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.