Matematik

kvadratsætning

30. december 2011 af frøkendingo (Slettet)

hvad gør man hvis en parantes er hævet i fjerde eller mere?

på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. december 2011 af Andreww (Slettet)

Eks:

(2x+1)4=(2x+1)*(2x+1)*(2x+1)*(2x+1)

Så er det bare og gå i krig :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. december 2011 af whereab (Slettet)

(a+b)n = ∑ni=0 (ni)an-ibi

så (a+b)4 = a4 + 4a3b + 6a2b2 + 4ab3 + b4


Skriv et svar til: kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.