Matematik

hjælp

01. januar 2012 af Goldstonee (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Procent ---> Brøk


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2012 af mathon

               3% = 3/100

               12,5% = 12,5/100 = 25/200 = 1/8

               162/3% = 162// 100 = 50/300 = 5/30 = 1/6

                20% = 20/100 = 2/10 = 1/5

                75% = 75/100  =  3/4

........

                p% = p/100       som måske kan forkortes


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.