Matematik

brøkdele..

01. januar 2012 af Goldstonee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man f.eks 9/11 af 121?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2012 af mathon

               1/11 af 121  = 121 / 11 = 11

               9/11 af 121  =  9·(1/11) af 121  =  9·11 = 99

kort
               divider med nævneren og gang med tælleren, hvis nævneren er divisor i tallet
   ellers
               i omvendt rækkefølge


Skriv et svar til: brøkdele..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.