Matematik

omskriv til procent

02. januar 2012 af Goldstonee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Procent ---> Brøk?
 f.eks. 7/8 = ____%


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang brøken med 100% og reducer.


Svar #2
02. januar 2012 af Goldstonee (Slettet)

skal jeg gange både med nævneren og tælleren? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2012 af 123434 (Slettet)

7:8=0,875=87,5%

Er det uddybet nok?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, man skal ikke forlænge brøken, men gange den med 1 = 100% .


Svar #5
02. januar 2012 af Goldstonee (Slettet)

#3Altså kan ik få 7:8 til at gå op? Hvordan er det du regner det ud?


Brugbart svar (1)

Svar #6
02. januar 2012 af 123434 (Slettet)

5# 7/8 i procent: 7/8*100=700/8=175/2=87,5%

 


Svar #7
02. januar 2012 af Goldstonee (Slettet)

Tusind tak!!!!!!!!


Skriv et svar til: omskriv til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.