Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

pris elasticitet

03. januar 2012 af sashii

A market has a demand curve described by the relationship: P=250-5QD. Calculate the price elasticity of demand at a price of 200.


200=250-5Q ⇔
200-250=-5Q  ⇔
-50=-5Q  ⇔
-50/-5=Q
10=Q = dQ/dP


P=200 Q=10


dQ/dP*P/Q = -5*(10/200)
 

Er det den rigtige fremgangsmåde?


Skriv et svar til: pris elasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.