Tysk

Grammatik

03. januar 2012 af MiniSamuelsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en sætning som lyder Klaus hat beschlossen, dass er nach Soul gefahren will, um seine Eltern zu finden. jeg ved der er noget galt med Gefahren wil men ved ikke hvordan jeg skal takle den?

 

Et andet spørgsmål hvordan jeg oversætter følgende sætning til tysk: ?

Han har tilmeldt sig til dette program, og han var en af de 44 heldige vindere, som vandt en rejse til Soul


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

Klaus hat beschlossen, dass er nach Seoul Fahren will, um seine Eltern zu finden.

Prøv evt at skrive det på dansk, før du skriver en sætning på et fremmed sprog, så undgår du at blande forskellige tider sammen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. januar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Fahren = fahren

 Gefahren will  = du skal bare oversætte ordret  vil rejse = modalverbum + infinitiv


Svar #3
03. januar 2012 af MiniSamuelsen (Slettet)

Mange tak :D


Skriv et svar til: Grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.