Matematik

Integral

03. januar 2012 af mullihamed1994 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Yo! 

Hurtigt spørgsmål: 

Find differentialkvotienten f'(x) for nedenstående funktioner: 

f(x)= -2x^4  b) f(x)= 2/x + 5x^2 

det er ikke svært at finde frem til f'(x). men så kommer spg: 

angiv i hvert tilfælde, hvilke differentiation regneregler der benyttes hvor. 

hvad menes det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2012 af peter lind

Regnereglerne for en konstant * en funktion regnereglen for en sum af funktioner og (xn)' = n*xn-1

Overskriften stemmer ikke det er om differentiation


Svar #2
03. januar 2012 af mullihamed1994 (Slettet)

okay det ved jeg. men der må der være flere regneregler end x^n=n*x^n-1. ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2012 af peter lind

Der er nævnt 2 regneregler til i #1


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.