Kemi

orbitaler

04. januar 2012 af uiouio (Slettet)

antallet af orbitaler med kvantetallene n = 5 og ml = 1 er

hvordan finder jeg ud af det?

er det l = n - 1

= 4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2012 af exutu (Slettet)

n=5

l=0,1,2,...,(n-1)   | i næste linie L=l for at man kan se forskel på l og 1

m = -L, -(L-1),...(L-1),L

og alle orbitaler kan så have +/- ½ spin i hver orbital


Svar #2
04. januar 2012 af uiouio (Slettet)

men er det rigtigt de4t jeg har lavet?


Skriv et svar til: orbitaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.