Matematik

HJAELP !!!

04. januar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hej, har brug for hjaelp, der stAr her.

 

Rasmus finder ud af, at han vil gA pA skiskole.

Sammen med andre skilObere kan han fA en instruktOr en el dag for 1300.

Prisen pr.deltager udtrykkes ved ligningen.

Y= 1300                      X er antal deltagere

        X                            Y er prisen pr.deltager pr. deltager i kr.

 

Hvor meget er prisen pr.deltager, nAr der er 4 deltagere.

PLEASE HJAELP.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2012 af Salca42 (Slettet)

Jeg tror nok, jeg har lavet den opgave før..

Så vidt som jeg kan huske, er Y=1300/x

Så mellemregningen er vel nok 1300/4= 325 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

Y = 1300 / X     ?

Indsæt X = 4 og beregn Y .

Du er i gang med en videregående uddannelse?

Prøv også at finde en mere beskrivende overskrift til dine indlæg.


Svar #3
04. januar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg takker for svarene :).

 

 


Skriv et svar til: HJAELP !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.