Matematik
let hjælp...
07. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
hejsa
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man bestemmer en forskrift for en lineær funktion?
Hilsen Lilian
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man bestemmer en forskrift for en lineær funktion?
Hilsen Lilian
Svar #1
07. september 2003 af Lurch (Slettet)
du skal finde hældningen a
Hvis du har to punkter (x1,y1), (x2,y2)
a=(y2-y1)/(x2-x1),
ligningen for den rette linie,
y=a(x-x0)+y0, her er (x0, y0) en af de to punkter du brugte til at finde a.
Hvis du har to punkter (x1,y1), (x2,y2)
a=(y2-y1)/(x2-x1),
ligningen for den rette linie,
y=a(x-x0)+y0, her er (x0, y0) en af de to punkter du brugte til at finde a.
Skriv et svar til: let hjælp...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
