Tysk

Ordklasser tysk!

05. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Hej alle :-)

Hvad betyder disse; 

Præsens

Præteritum Indikativ

Præteritum konjuktiv

perfektum participum ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Præsens = nutid

Præteritum Indikativ = datid (fremsættende måde) 

Præteritum konjunktiv = datid (ønskemåde, indirekte tales måde)

perfektum participium = kort tillægsform


Svar #2
05. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Okay, må jeg spørge dig om noget andet? Det drejer sig om 10 ord? :) og TUSIND TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Er det latinske ord?


Svar #4
05. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Nej tyske ord, i datid :) Går kun i 9'ende ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. januar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

I går anbefalede jeg   www.konjugator.lingofox.de   Der finder du bl. a. datid(præteritum) af alle tyske udsagnsord. Hvis du kører fast, så kom tilbage med de respektive ord


Svar #6
05. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Nå ja, havde jeg helt glemt!! Vender tilbage, hvis det er :-) 


Svar #7
05. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Så! Det er en helt genial hjemmeside! Nå, men nu står jeg i den situation at jeg skal til terminsprøve her snart, og der må vi jo selvfølgelig ikke bruge denne hjemmeside, så har du en ide til hvordan jeg skal huske at bøje datid??


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

Hvis du skriver din mailadresse til mig, skal jeg sende dig en komplet liste over de latinske-danske-tyske grammatikbetegnelser.

Skriv til [email protected]


Skriv et svar til: Ordklasser tysk!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.