Matematik

Hjælp til tangent

06. januar 2012 af thomsen4400 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bruge hjælp til to ligning som jeg ikke kan regne ud?

 

Ligningen hedder:   f(x)=in(x^2-4x+5) og y=x+2

Ligningen hedder: f(x)Kvadrod(tegn)2x^2+8, x<0 og y=x+4

 

Hvis en der kan hjælpe mig hvis jeg være meget taknemlig!

På forhånd tak!

Mvh Mathias


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ligningen for tangenten til grafen for en funktion f(x) i punktet (x0 , f(x0)) er

y = f'(x0)·(x - x0) + f(x0)


Skriv et svar til: Hjælp til tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.