Kemi

[H3O+]

06. januar 2012 af camilla1993dk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle. 

Jeg sidder med noget bioteknologi - kemi, hvor jeg skal svare på nogle spørgsmål til et forsøg. Et af spørgsmålene er, at jeg skal finde ud af hvad  [H3O+] er.... Er det M (molar massen) jeg skal finde ? 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2012 af mathon

 

                                                                [H3O+] = 10-pH


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

[A] står for koncentrationen af stoffet A .


Svar #3
07. januar 2012 af camilla1993dk (Slettet)

når jeg udregner [H3O+]=.... er det så stofmængden jeg finder eller hvad? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2012 af nikkelnok (Slettet)

[H3O+] er den aktuelle stofmængdekoncentration. 
Hvis du har en opløsning med en given stofmængdekoncentration af [H3O+] kan du beregne pH værdien ved at tage den negative 10-tals logaritme til det tal.
Dvs: pH = -log[H3O+] 


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2012 af mathon

#1


 

                                                                [H3O+] = 10-pH M


Skriv et svar til: [H3O+]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.