Matematik
Ligning
07. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
Håber I vil hjælpe mig med denne ligning:
logx^2 - logx = 2
logx^2 - logx = 2
Svar #1
07. september 2003 af 404error (Slettet)
Brug regnereglerne for logaritme:
log(a*b)=log(a)+log(b),
log(a/b)=log(a)-log(b),
for a,b>0.
log(a*b)=log(a)+log(b),
log(a/b)=log(a)-log(b),
for a,b>0.
Svar #3
07. september 2003 af SP anonym (Slettet)
logx^2 - logx = 2 <=>
log(x^2/x) = 2 <=>
logx = 2
10^logx = 10^2 <=>
x = 100
Værsgo'
log(x^2/x) = 2 <=>
logx = 2
10^logx = 10^2 <=>
x = 100
Værsgo'
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
