Matematik

Højde for PQS

08. januar 2012 af IReappZ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle! 

Jeg er rimelig meget i lort til halsen, fordi jeg har absolut ingen idé om hvordan jeg udregner min højde for min retvinklet trekant

 

P=90o

Q=53,2o

S=7,4cm

 

Mvh

Mads


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2012 af SuneChr

For at bruge din egen terminologi, så er formuleringen noget lort. Beskriv trekanten med vinklerne P, Q og S og de tilsvarende sider med små bogstaver p, q og s. Så har du en chance for at blive hjulpet. Hvad for en højde skal findes?


Skriv et svar til: Højde for PQS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.