Matematik

Overnatninger i københavn, matmatik OPG 5

08. januar 2012 af Kalpana (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Måned     Antal Overnatninger i 2007

  Jan           240242                 Turistforeningen ønsker, at antallet af overnatninger stiger med 5 procent om året.

  Feb          267052                  5.5 Beregn, hvor mange overnatninger turistforeningen ønsker der skal være i 2015.
                                                   4827832/100=  48278, 32* 45=2172524,4 + 4827832=7000356,4 Overnatninger

  Mar           307721

Apr            357052

Maj            439711

Jun            473281

Jul              569813

Aug            609102

Sep            434709

Okt             414285

Nov             384715

Dec             330149

i alt            4827832


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Svaret er så

4827832 · 1,058

da 2015 er 8 år efter 2007 .


Svar #2
08. januar 2012 af Kalpana (Slettet)

Tak Tak


Skriv et svar til: Overnatninger i københavn, matmatik OPG 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.