Matematik

hjælp.........mat

09. januar 2012 af Goldstonee (Slettet)

Hvordan regner man et nedsættelse ud til procent, altså f.eks. vaskemaskinen dens normalepris er 9487 og den er nedsat til 4564. Hvordan regner man så hvor meget det udgør i procent?


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn nedsættelsen i forhold til den oprindelige pris, ganget med 100% . Nedsættelsen er forskellen mellem de to priser.


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Skulle gerne være

(9487kr-4564kr):9487kr*100=51,89%


Svar #3
09. januar 2012 af Goldstonee (Slettet)

kan man ik bar sige 4564/9487*100=48,10???


Svar #4
09. januar 2012 af Goldstonee (Slettet)

#1 kan du ik skrive formlen?


Brugbart svar (2)

Svar #5
09. januar 2012 af 123434 (Slettet)

3#

Sådan kan man ikke stille det op.

4#

(oprindelige pris-tilbudspris)/ oprindelige pris*100  eller læs 1# eller 2#.


Brugbart svar (3)

Svar #6
09. januar 2012 af Musling14 (Slettet)

Du kan anvende metoden til at udregne procentvis ændring:

((start-slut)/start)*100

Altså

((9487-4564)/9487)*100=51.9%

Håber det var til hjælp for dig :)


Skriv et svar til: hjælp.........mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.