Matematik

Differentiation

10. januar 2012 af Ultraviolet (Slettet)

Hej

Når man differentiere dette udtryk f(x) = 2x3-x2-3x, får man f(x) = 6x2-2x-3 ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt differentieret. Altså, man får    f'(x) = 6x2 -2x -3  .

(Man differentierer funktionen).


Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.